Despre Hotel

6

Camere single

6

Camere duble

2

Apartamente

120

Locuri: Bar de zi, Restaurant

250

Locuri: Sală de conferințe

Bun venit la
Hotel Corola, Oradea!

Hotel Corola face parte din categoria hotelurilor de 3 stele. Hotelul este amplasat într-o zonă liniștită - pe strada Meșteșugarilor, nr.110.

Poziționarea sa strategică - în partea de nord a Oradiei, între zona centrală a orașului și moderna șosea de centură, plasează locația în apropierea unor puncte majore de interes urbane precum Sala Sporturilor “Antonio Alexe”, diverse zone de agrement, dar și Aeroportul Internațional Oradea și granița României cu Ungaria. Hotelul se află într-un cartier în plină ascensiune atât din punct de vedere al spațiului destinat mediilor de afaceri, cât și al construcțiilor cu caracter rezidențial deosebit. În apropierea sa se regăsesc o serie de hypermagazine și alte structuri comerciale, iar accesul spre punctele principale ale orașului se realizează ușor datorită poziționării și legăturilor apropiate cu mijloacele de transport în comun (linia OTL - autobuze), sau a celor private - stație de Taxi.

Ca distanțe orientative, Hotel Corola se află la 3 km de aeroport, la 2 km de centrul orașului și la câteva sute de metri de șoseaua de legătură cu cel mai mare punct de frontieră al țării – vama Borș.

Vă mulțumim că ați ales Hotel Corola!

Încadrat în categoria hotelurilor de 3 stele, Hotel Corola pune la dispoziția clienților săi camere cu o arhitectură diferită, adresându-se unei game variate de cerințe. Personalul calificat vine în întâmpinarea nevoilor clienților cu profesionalism, echipa Hotelului Corola respectând standardele hoteliere internaționale prin calificările sale, cunoștințele în domeniu, cunoștințe de limbi străine și de protocol, aspecte completate de amabilitate și promptitudine.

Principiile noastre sunt promptitudinea, eleganța și discreția. Astfel, putem transforma stilul în clasă.

Ca oaspete al Hotelului Corola, Oradea vă veți bucura de liniște și relaxare, fără a pierde însă contactul cu pulsul orașului și ritmul trepidant al afacerilor.

Aer condiționat

Aer condiționat

Frigider

Frigider

Programe TV prin cablu

Programe TV prin cablu

Parcare securizată

Parcare securizată

Room-service 24 de ore/zi

Room-service 24 de ore/zi

Corola Hotel este compus din 12 camere:
single, double și triple.

Restaurant

Restaurantul Corola se adresează deopotrivă clienților hotelului, cât și orădenilor, care pot organiza diferite evenimente și întâlniri de business, capacitatea restaurantului fiind de 120 de locuri.

Bucătăria restaurantului Corola cuprinde, în general, preparate din gastronomia românească și diferite specialități românești realizate cu măiestrie și înzestrate de bucătarii noștri cu un gust deosebit.

Clienții noștri pot încerca și specialitatea casei – Medalion Corola, pregătit cu atenție și migală de bucătari specialiști.

Toate produsele se realizează la comandă, iar pentru grupuri organizate putem oferi inclusiv, bufete suedeze.

În cadrul complexului Corola există mai mule săli de evenimente unde se pot organiza recepții, nunți, botezuri, petreceri private.

Vă așteptăm cu drag!.